Uutta päijäthämäläistä kansanmusiikkia!

Saimme toukokuussa 2020 Suomen Kulttuurirahaston Päijät-Hämeen rahastosta apurahan päijäthämäläisen kansanmusiikkiohjelmiston valmistamiseen ja olemme sitä touhunneet kaikessa hiljaisuudessa. Nyt se hiljaisuus päättyy sillä viimein loppukesästä pääsemme esittelemään töidemme hedelmiä. Olemme todella innoissamme!

Työryhmään on bändin lisäksi kuulunut mainio nastolalainen runoilija Auli Kokkonen. Hänen teksteihinsä olemme tehneet uusia kansanlauluja. Lisäksi olemme vierailleen Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran arkistossa penkomassa kaikkea löytynyttä päijäthämäläistä kansanmusiikkia ja osa arkistolöydöistä on päätynyt sovitettavaksemme. Näin ollen valmiina on setti uutta ja vanhaa päijäthämäläistä kansanmusiikkia taattuun Thalamustyyliin 🙂

Siirrymme siis suoraan poikkeusajasta ikuisuuteen kun ensimmäinen kantaesitys tapahtuu Lahdessa Sopenkorven Kesannolla Ikuisuus Kesanto -tapahtumassa 7.8.2021. (Lippuja ja tarkempaa tietoa täältä: https://www.lippu.fi/artist/ikuisuus/ sekä tapahtuman fb https://www.facebook.com/events/966564857518006)

Toinen kantaesitys tapahtuu Hollolan Nuorisoseuran Kukko talolla 29.8.2021 klo 18. (fb https://www.facebook.com/hollolannuorisoseura ja seuran oma sivu https://www.hollolannuorisoseura.fi )

Laittakaa siis päivämäärät kalenteriin ja tulkaa kuulolle!
Kiitos Suomen kulttuurirahaston Päijät-Hämeen rahasto projektin mahdollistamisesta! <3